Malle ♥ Ny halmpellets





Tillbaks!

Hej Alla!

Måste börja med att säga förlåt för så himla dålig uppdatering. Jag har inte haft så mycket tid för datan i helgen. Men nu blir det ändring på det ;)


Idag har jag varit i stallet igen och ridit faktiskt två gånger så jag är helt slut. Först red jag Laddie och Sara Värnqvist och Sandra Hernsjö följde med och fotade :) Så nu kommer det massa fina bilder! :) Sen red jag lektion på Ridskolan. Det var super kul ^^ Jag red Camaro som jag aldrig ridit förr och min uppfattning från början var att han var seg och tråkig men han var pigg och lyssnade på mig jätte bra. Men iaf. Nog pratat om det. Imorgon kommer startlistan upp för tävlingen på torsdag!!! Spännande! Men som sagt. Men bloggning nu i veckan dåra ;) Måste dra nu för mamma gillar inte att jag sitter vid datan på kvällarna ;) Just därför har det inte blivit någon bloggning i helgen


Skärpning!

Hej! Förlåt för att uppdateringen i helgen (och förut) varit kass! Ska verkligen skärpa till mig nu! Börja med roligare inlägg och framför allt mer inlägg!

Jag tänkte börja med att berätta lite om hoppningen igår (dock i ett annat inlägg)! Och sen fixa lite tidsinställda åt er för att sedan åka till stallet snart! Hörs snart! :)




Nu är det bara att kommentera på!

Måste bara be om ursäkt för att jag klagat på er förut (det med att ni var dåliga på att kommentera).. Det var ju faktiskt så att det inte ens fungerade att kommentera, men nu ska det vara fixat så nu är det bara att kommentera på! ;)

/Värmdöryttarna ♥

Lite tävlingar!




Bildlänkar!



Nu sticker vi!

Godmorgon! Uppe med tuppen på en söndag! För nu är det dags att äntligen sticka till Runsten för Pay n Jump, gud vad taggad jag är!

Önska mig lycka till så hörs vi senare idag med resultat och bilder! :)

//Maria

Hiss/Diss

Jag vill börja med att hissa ryktväckor. Dom är så himla mycket bättre än dom här ryktlådorna med lock. I en ryktväska kan man bara slänga i allt. I en ryktlåda måste man lägga alla ryktsaker så att man sen kan lägga ner locken och sen stänga den. Jag rekomenderar ryktväska ;)

Sen måste jag hissa fleecetäcken men hals också. Dom verkar så bekväma och varma. T.ex. om hästen är nyduschad så är det ju smart med ett fleecetäcke som värmer halsen också ;) Jag tycker iaf att det är väldigt bra! :)

Jag hissar även Gouge. Jag rider med en sån på Laddie ibland och han går så himla mycket bättre med den. Den fungerar ungefär som en gummisnodd fast ändå inte. ;)

 

 

Jag tänker dissa den nya nosgrimman från Dýon där det är både engelsk- och remont-grimma i samma. Jag tycker att det set knäppt ut och att den ska vara till för att stänga munnen på hästen tycker jag är konstigt.

Dissar också barbackagjord med stigbyglar. Antingen har man sadel eller så rider man barbacka. Jag tycker bara att det är helt fel :P


En hel vecka utan skola!

Hej Hej!

Idag blir det stallet igen. Idag ska jag rida lite och sen ska jag smörja Laddies grejor. Sen ska lilla pollen få en dusch också.
I helgen så blir det mycket stallet men jag ska också åka till Forum med mamma och köpa lite långbyxor för jag har verkligen brist på det! :-) Och nu är det höstlov! Vad ska ni hitta på nu i veckan? Något speiellt? Jag ska iaf bara vara hemma och tråka. Ska tävla sen på torsdag och sen nu på måndag rider jag lektion. Det ska bli super kul att tävla på torsdag! Hoppas jag får några av dom jag önskade. Jag önskade; Sanzi, Tokaj och Arkas. Jag kanske redan skrivit det en gång? Men aja. Det ska iaf bli as spännande.

Fina Zorán! :) - Fotograf: Marion Vogel



Mysdag! ♥

Hej på er!

Nu är äntligen den här veckan avklarad och nu har jag fått mitt älskade höstlov! Efter skolan hade slutat åkte jag till stallet och idag fick Malle en också en riktig förtjänt vilodag. Vi tog helt enkelt en riktigt mysig mysdag! Bortade länge och extra noggrant.
Malle och jag stog och bara myste jättelänge och det var verkligen en dag jag tror vi båda behövde!

Motivationen till bloggen är inte på topp.. Ni får gärna komma med tips på vad jag ska skriva! Ni får även gärna bli bättre på att kommentera, vi har faktiskt inte fått en enda kommentar på denna blogg.. Lite tråkigt att blogga då och man tappar lätt lusten till det!


Bästa vän!


5. Favorit bilder jag tagit!

Oj det här blir svårt. Jag tänker inte kolla igenom alla mina bilder för det tar för lång tid. Men här kommer några hyffsat bra bilder iaf ;)

Gillar denna bild på Ridskoleponnyn Kingen som står på Siggesta. Han står bara på en hov! :P

Super söta Waldo som stod på ridskolan men som tyvärr inte finns längre! :(



Försöker lära mig program..

Sitter just nu och försöker lära mig ett dressyrprogram som jag faktiskt inte ridit än men som jag måste lära mig till idag! Jag ska inte tävla det idag men tänkte testa att rida igenom det idag när jag rider igenom Malle inför på Söndag. Det är LC:1 jag ska rida och jag har bara lärt mig LC:2 förut. Därför är det viktigt att jag iallafall rider igenom programmet eftersom att jag ska tävla det nästa vecka. Det är nämligen en träningstävling på ridskolan och den ska jag vara med på i dressyren bara för att komma ut lite och öva! Övning ger färdighet!

Hur som helst måste jag lära mig programmet nu eftersom att jag tänkte rida och öva igenom det idag med Malle. Så att jag kan det, haha!

Är supertaggad inför alla tävlingar och Pay n Jumper nu. Ska bli så himla roligt och Malle och jag kommer så bra överrens nu!




Håltimme

Hej på er! Nu har jag faktiskt tid att uppdatera er en liten stund, har nämligen en jättelång håltimme just för tillfället, har nyss haft hemkunskap och skulle haft slöjd.. Men det är ju som sagt inställt. Ikväll kommer jag heller inte kunna uppdatera er speciellt bra eftersom att jag har massor med plugg till imorgon, som jag också tänkte ta och sätta mig med nu. Jag ska även hinna med Malle i allt pluggande, vilket blir ganska stressigt med läxorna då. Stressar såklart inte med Malle! Det gör jag inte!

Jaja, kände bara för att slänga in ett litet inlägg till er nu, så att ni vet att jag lever! ;)
Vi hörs!

/Maria

Filmer från hoppningen den 26 oktober!











Hopplektion på Norra! :)

Hej allihopa!

Iadg efter skolan följde jag med Maria och Sara till stallet. Dom skulle hoppträna för Carina Bäck. Jag tog självklart med mig kameran så det blev några bilder. Det blev även några filmer också men dom kommer kanske komma upp i slutet av veckan isf. Det var väldigt kul att se dom hoppa. Blev väldigt hoppsugen själv. Men nu är det bara en vecka kvar till hopptävlingen! Jag är sjukt taggad! ;)







Marias reflexjacka tog upp allt ljus och då blev bilderna mörka och suddiga men jag har iaf några filmer på henne. Det gick iaf as bra för henne :)


4. Det här är jag bra på

Den här punkten har jag desto svårare för! Har jättesvårt att bedömma mig själv på det jag är bra på, det känns som att man är så självgod och kaxig, och det vill jag ju inte vara! Dessutom är jag inte speciellt bra på att se det jag är bra på, tänker mest på det dåliga när det gäller mig själv..

Men om jag var tvungen att komma på några punkter så kan det ju vara i stallet, alltså inte när jag rider. Där är det iallafall lite lättare!

• För någon vecka sen sa en tjej till mig i stallet att jag var så himla nogrann i stallet. Att jag alltid tog hand om Malle på bästa sätt, gud så glad jag blev då! Men det kan jag ju ta med i den här punkten - att jag är nogrann när jag tar hand om Malle.

Sen kan jag nog inte komma på så mycket mer, haha! Jag är så extremt dålig på det.. Men nu är det ju inte det som är punkten nu. Nu är det ju jag som ska "berömma" mig själv.. Jaja, nu blev det bara rörigt, hoppas ni förstod! ;)


Som jag rider på den här bilden, så skulle jag vilja kunna rida hela tiden.. Dock inte sitta så framåtlutat




RSS 2.0